Στοίβα βιβλίων με σφραγίδα στο χέρι »

admin

Administrator
Staff member

Οι βιβλιοδεσίες με σφραγίδα στο χέρι είναι ίσως η αγαπημένη μου χειροτεχνία όλων των εποχών και ιδανικά για όλους εσάς που αγαπάτε τη φάρμα εκεί έξω! Παιδιά – Έχω μια στοίβα βιβλία σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού μας. Πραγματικά ξεφεύγει λίγο…αλλά μπορείς να με κατηγορήσεις; Είναι τόσο γλυκά! Και το καλύτερο είναι ότι είναι τόσο φθηνά και τόσο εύκολα στην κατασκευή τους και μπορείτε να φτιάξετε καινούργια για κάθε εποχή/γιορτή. Απλώς δεν γίνεται καλύτερο!
Αποκάλυψη: Οι αναρτήσεις μου ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους συνεργατών. Εάν αγοράσετε κάτι μέσω ενός από αυτούς τους συνδέσμους, δεν θα πληρώσετε ούτε μια επιπλέον δεκάρα, αλλά μπορεί να πάρω μια μικρή προμήθεια για να βοηθήσω να συνεχιστεί αυτό το ιστολόγιο και να υποστηρίξω εν μέρει τον εθισμό μου στην Coke Zero. Αυτό περιλαμβάνει συνδέσμους προς amazon.comεπειδή είμαι συμμετέχων στο πρόγραμμα συνεργατών της Amazon Services LLC.
Ανάγκες:
 • χαρτόδετα του ίδιου μεγέθους – ο αριθμός των βιβλίων που χρειάζεστε εξαρτάται από τις λέξεις/αποσπάσματα που θέλετε να βάλετε σε αυτά. Έφτιαξα στοίβες από 2-5 βιβλία. Παίρνω τα βιβλία μου από το Dollar Tree μόνο με 1$!
 • γραμματόσημα – Έχω παραθέσει μερικές διαφορετικές επιλογές σφραγίδων αλφαβήτου επειδή τα αγαπημένα μου γραμματόσημα συχνά εξαντλούνται στο διαδίκτυο. Δείτε τις παρακάτω επιλογές!
  • Κάντε κλικ ΕΔΩ πάρε αυτά που χρησιμοποίησα από τον michaels. Αυτά είναι τα αγαπημένα μου γραμματόσημα και τα έχω χρησιμοποιήσει για ΤΟΣΑ πολλά έργα χειροτεχνίας!
  • Κάντε κλικ ΕΔΩ για ένα άλλο σετ από υπέροχα γραμματόσημα αλφαβήτου από τον Michaels. Αυτό είναι ένα σετ σφραγίδων από καουτσούκ (όχι σαφείς σφραγίδες όπως χρησιμοποίησα στο βίντεο) οπότε ΔΕΝ χρειάζεστε τα ακρυλικά μπλοκ αν τα αγοράσετε. Τα λαστιχένια γραμματόσημα λειτουργούν υπέροχα και εγώ τα έχω χρησιμοποιήσει ακόμη και σε βιβλιοδεσίες! Είναι ελαφρώς μεγαλύτερα από άλλα γραμματόσημα, γεγονός που τους δίνει μια πραγματικά δροσερή εμφάνιση και τα κάνει πιο ευανάγνωστα. Η μόνη συμβουλή που έχω με τη χρήση σφραγίδων από καουτσούκ είναι να καθαρίσετε την περιοχή από καουτσούκ γύρω από το γράμμα αφού σπρώξετε τη σφραγίδα μέσα στο μελανιού. Διαφορετικά, το μελάνι θα είναι σε όλο το λάστιχο και όταν το σφραγίζετε, θα αφήνει κηλίδες μελανιού γύρω από τα γράμματα. Απλώς χρησιμοποιώ ένα μαντηλάκι ντεμακιγιάζ για να σκουπίσω την περίσσεια μελάνης από την ελαστική περιοχή πριν βάλω τα γράμματα.
  • Κάντε κλικ ΕΔΩ πάρτε μερικά χαριτωμένα φωτεινά γραμματόσημα αλφαβήτου από το amazon. Μοιάζουν πολύ με το αγαπημένο μου σετ από τον Michaels, αλλά λίγο μικρότερο.
   ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕΓΕΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΑΥΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ Σφραγίδων!
 • μελάνι – Κάντε κλικ ΕΔΩ δείτε αυτό που χρησιμοποίησα από τον Michaels ή Κάντε κλικ ΕΔΩ πάρε ένα παρόμοιο από το amazon.
 • ακρυλικό μπλοκ (εάν χρησιμοποιείτε καθαρές σφραγίδες) – Κάντε κλικ ΕΔΩ στο Michaels κατάστημα ακρυλικά μπλοκ, ή Κάντε κλικ ΕΔΩ αγοράστε παρόμοια από το Amazon.
 • χορδή – Κάντε κλικ ΕΔΩ στο Michaels κατάστημα σπάγγο, ή Κάντε κλικ ΕΔΩ ψωνίστε σπάγκους στο Amazon
 • ψαλίδια
Ακολουθεί ένα γρήγορο βίντεο DYI:

Εντολή:
 • ξεκολλήστε τα εξώφυλλα από τα βιβλία
 • βρείτε το βιβλίο που θέλετε από πάνω (επιλέγω πάντα ένα που έχει καλή/κατάλληλη κορυφή)
 • τοποθετήστε τις σαφείς σφραγίδες σας στο ακρυλικό μπλοκ
 • πιέστε τις στάμπες (στο ακρυλικό μπλοκ) μέσα στο μελάνι και βεβαιωθείτε ότι οι σφραγίδες είναι πλήρως καλυμμένες με μελάνι
 • εκτυπώστε χρωματιστά γραμματόσημα σε βιβλία – εάν το γράμμα δεν βγαίνει όπως θέλετε, απλώς χρωματίστε ξανά τη σφραγίδα και δοκιμάστε ξανά. Δεν μπορείς να το ανακατέψεις αυτό! Αν το ανατρέψετε και είναι λίγο “off”, μην ανησυχείτε – προσθέτει χαρακτήρα!
 • αφού σφραγίσετε όλα τα βιβλία, τυλίξτε ένα κορδόνι γύρω από τη στοίβα των βιβλίων και δέστε το κορδόνι σε ένα φιόγκο
Βλέπω? Σου είπα ότι ήταν εύκολο! Ανυπομονώ να ακούσω για όλα τα πακέτα βιβλίων που δημιουργείτε! Αλλά πριν ξεκινήσετε τη χειροτεχνία, ρίξτε μια ματιά στη συλλογή μου παρακάτω. Εντάξει, δεν είναι ούτε το μισό της συλλογής μου, αλλά ίσως βλέποντας μερικά από αυτά να σου δώσουν ιδέες για το τι σετ βιβλίων θέλεις να φτιάξεις! Και παρακάτω, θα παρατηρήσετε ένα ειδικό πακέτο με τα καλύτερα βιβλία για μαμάδες που δίνω στη μαμά μου για τη γιορτή της μητέρας. Νομίζω ότι θα της αρέσει και το ίδιο Yippee η καλύτερη μαμά όλων των εποχών, γι’ αυτό της αξίζει να εκτίθεται αυτό το σετ βιβλίων στο σπίτι της ως πολύτιμο τρόπαιο!

Το τέλειο δώρο για την υπέροχη μαμά σου!

Λατρεύω το Family Stacks! Είναι ιδανικά για τοποθέτηση στο σαλόνι σας αλλά και για τέλεια δώρα. Και μην ξεχνάτε εκείνες τις γιαγιάδες και τις προγιαγιάδες που πιθανότατα θα λάτρευαν μια στοίβα βιβλία με τα ονόματα των εγγονών/δισέγγονών τους.

Οι στοίβες από βιβλία αναγγελίας γέννησης είναι το τέλειο αναμνηστικό, είτε για τα μικρά σας είτε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε επίσης να φτιάξετε κάθετες στοίβες βιβλίων όπως η στοίβα βιβλίων μου από χαρά παραπάνω! Ο ουρανός είναι πραγματικά το όριο με στοίβες βιβλίων!

Οι στοίβες των βιβλίων στα αριστερά έγιναν χρησιμοποιώντας σετ γραμματοσήμωνκαι οι υπόλοιποι τόμοι των βιβλίων έγιναν από καθαρό σύνολο σφραγίδων από τον Michaels.

Αυτή η σφραγίδα κολοκύθας είναι ιδανική για όλα τα φθινοπωρινά / σετ βιβλίων κολοκύθας! Χρησιμοποίησα μια μικρότερη σφραγίδα κολοκύθας από αυτό το σετ γραμματοσήμων.

Εδώ είναι ένα κοντινό πλάνο των στοίβων βιβλίων που δημιουργήθηκαν με σετ γραμματοσήμων.

Ακολουθεί μια παράπλευρη σύγκριση και των 3 επιλογών γραμματοσήμων (εμφανίζονται από το μικρότερο στο μεγαλύτερο μέγεθος) και συνδέονται παρακάτω με αριθμό.
Νο 1 γραμματόσημα, #2 γραμματόσημα, #3 γραμματόσημα
Ανυπομονώ να δω όλα τα σετ βιβλίων που θα φτιάξετε! Φροντίστε να μου κάνετε tag στο Instagram @shescraftyandsheknowsit με τα αριστουργήματά σας! Πάντα μου αρέσει να βλέπω τι σκέφτεστε όλοι!
 
Top