Μπαστούνια κουλούρι σε σοκολάτα »

admin

Administrator
Staff member
Αυτά τα κουλούρια με σοκολάτα είναι γλυκά, αλμυρά και 1000% νόστιμα! Τα κορίτσια μου και εγώ αποφασίσαμε να τα κάνουμε λαμπερά και πολύχρωμα για την άνοιξη, αλλά μπορείτε να τα κάνετε γιορτινά για κάθε γιορτή ή περίσταση αλλάζοντας τα ψεκάσματα ή χρησιμοποιώντας πολύχρωμες καραμέλες.

Αποκάλυψη: Οι αναρτήσεις μου ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους συνεργατών. Εάν αγοράσετε κάτι μέσω ενός από αυτούς τους συνδέσμους, δεν θα πληρώσετε ούτε μια δεκάρα επιπλέον, αλλά μπορεί να πάρω μια μικρή προμήθεια για να βοηθήσω να συνεχιστεί αυτό το ιστολόγιο και να υποστηρίξω εν μέρει τον εθισμό μου στην Coke Zero. Αυτό περιλαμβάνει συνδέσμους προς amazon.comεπειδή είμαι συμμετέχων στο πρόγραμμα συνεργατών της Amazon Services LLC.
Συστατικά:
 • μπαστούνια κουλουριού
 • κομματάκια/μπάρες σοκολάτας ή καραμέλα (όπως αυτά)
 • πασπαλίζουμε ή άλλες επικαλύψεις
 • κερινο χαρτι
 • προαιρετικό ένα ψηλό ποτήρι/δοχείο για να βάλετε τη λιωμένη σοκολάτα για να διευκολύνετε το βύθισμα

Οδηγίες:
 1. λιώστε σοκολάτα ή καραμέλες
 2. Ρίξτε τη λιωμένη σοκολάτα σε ένα ψηλό γυάλινο βάζο για να διευκολύνετε το βούτηγμα
 3. βουτήξτε το ξυλάκι του pretzel στη λιωμένη σοκολάτα
 4. Τοποθετήστε τα σοκολατένια κουλούρια σε ένα κομμάτι χαρτί κεριού
 5. διακοσμήστε με πασπάλισμα, χρωματιστή ζάχαρη, καραμέλες, ξηρούς καρπούς κ.λπ
 6. αφήνουμε έξω τα σοκολατένια κουλούρια μέχρι η σοκολάτα να έχει χρόνο να σκληρύνει

Αν έχετε μικρά, αυτή είναι η τέλεια γλυκιά απόλαυση για να σας βοηθήσουν να φτιάξετε. Πήρα πολύ «βοήθεια» σε αυτό από τα κορίτσια μου. Σίγουρα, η βοήθειά τους οδήγησε σε μερικά λιγότερο από τέλεια κουλούρια με σοκολάτα, αλλά και πάλι έγιναν χαριτωμένα, είχαν νόστιμη γεύση και το απολαύσαμε. Το ονομάζω νίκη!

Μόλις δέσει η σοκολάτα, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα κουλούρια σε αεροστεγές σακουλάκι και πρέπει να διαρκέσουν περίπου 2-3 εβδομάδες. Αν δεν τα αποθηκεύσετε σε αεροστεγές δοχείο/σακούλα, θα μπαγιάσουν.

Κάνουν ένα χαριτωμένο και νόστιμο δώρο για οποιονδήποτε. Απλά βάλτε μερικά σε ένα μικρό σακουλάκι και δέστε με μια χαριτωμένη κορδέλα!

Μην χάσετε ποτέ μια ανάρτηση!
 
Top